Stig Tenold priset av masterstudentene

Stig Tenold, Masterstudentenes pris for fremragende innsats (Foto: Audun B. Andersen/Hanne E. Fagereng)

Professor Stig Tenold ved Institutt for samfunnsøkonomi er tildelt Masterstudentenes pris for fremragende innsats for 2011. In English

22.06.2011 - Hallvard Lyssand


Stig Tenold vant prisen gjennom undervisningsinnsatsen i kurset "Topics in International Economic History in the 19th and 20th Century."

Han fikk overrakt prisen i forbindelse med avslutningsseremonien i aulaen sist fredag.

I begrunnelsen for tildelingen fastslo leder for Masterfagutvalget, Siri D. Sørgard, at Tenold får prisen for sin unike evne til å formidle fagfeltet sitt på en interessant og lærerik måte, for sitt brennende engasjement og for evnen til å involvere hele klassen i diskusjoner.
- Han er alltid godt forberedt og hjelpsom, og om du ikke har hatt han som foreleser i løpet av studiene ved NHH har du definitivt gått glipp av noe, la hun til.

- Å få denne prisen er veldig hyggelig. Men responsen jeg får underveis i kurset er minst like viktig. Studentene er interesserte og kunnskapsrike, og jeg lærer mye hvert eneste år. De kommer dessuten fra et tosifret antall land, og jeg prøver å spille på de ulike bakgrunnene deres i undervisningen. Det er i det hele tatt et veldig artig kurs å ha, sier Tenold.

Masterstudentens foreleserpris ble etablert i 2008. Hvem som får prisen blir avgjort av styret i Masterfagutvalget etter nominasjoner fra studentene.

Tidligere vinnere er Øystein Thøgersen, Ola Grytten og Lasse Lien.

Stig Tenold og Siri D. Sørgard (Foto: Audun B. Andersen/Hanne E. Fagereng)
Professor Stig Tenold fikk overrakt Masterstudentenes pris for fremragende innsats fra Masterutvalgsleder Siri D. Sørgard under avslutningsseremonien i aulaen sist fredag.
Foto: Audun B. Andersen/Hanne E. Fagereng
Avslutningsseremoni, juni 2011 (Foto: Audun B. Andersen/Hanne E. Fagereng)
Uteksaminerte NHH-kandidater fylte Aulaen under avslutningsseremonien sist fredag.
Foto: Audun B. Andersen/Hanne E. Fagereng

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive