Orkla til NHH Forum

NHH Forum

Det er Orkla som blir partnerbedrift for NHH Forum 2011. Datoen er fastsatt til mandag 5. september, som også er starten på NHHs jubileumsuke. In English

16.06.2011 - Red.


Bjørn M. Wiggen
Bjørn M. Wiggen, konsernsjef i Orkla.
Foto: Guri Dahl/Tinagent

NHH Forum er en årlig møteplass for faglig dialog mellom en utvalgt bedrift og fagstab og studenter ved NHH. Tittel som er foreslått for årets fagdag er "Long term value creation in Orkla" med tema knyttet til strategi, styring og ledelse i Orkla. Arrangementet vil finne sted på formiddagen mandag 5. september i aula og kantine etter mønster fra tidligere års arrangement med Statoil, Telenor og DnB NOR.

Orkla vil stille med en delegasjon medarbeidere ledet av konsernsjef Bjørn M. Wiggen. Wiggen ble utnevnt til konsernsjef i september 2010 og er siviløkonom fra NHH uteksaminert i 1983.

Orkla er et av Norges største børsnoterte konsern med virksomhet innen merkevarer, aluminiumsløsninger og finansielle investeringer. Konsernets omsetning er på 57 milliarder kr og antall ansatte er
30 000. Konsernet har virksomhet i mer enn 40 land.

En intern komité ledet av viserektor Mette H. Bjørndal jobber med det faglige programmet og øvrig forberedelse av arrangementet.



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive