Nå blir det fest

Fest

16. juni blir det sommerfest for alle ansatte på NHH. Komitéen garanterer en festlig helaften, men minner om at påmeldingsfristen nærmer seg.

06.06.2011 - Knut André Karlstad


Programmet begynner i Dag Cowards auditorium klokken 17. Etter velkomstdrink og litt fingermat vil Alexander Cappelen og Bertil Tungodden fortelle om sin banebrytende forskning.

- De vil vise hva de driver med ved å gi eksempler og komme med anekdoter. Det er mange gode historier som har dukket opp underveis, og vi har bedt dem om å ha en hva-kan-gå-galt-vinkling, forteller Trude Gudmundset i festkomitéen.

Etter foredraget blir det vinsmaking, før det blir grillmiddag i studentkantinen.

- Vi har gode kontakter i værgudmiljøet, så vi har søkt om skjenkebevilling ute, sier Gudmundset. Det vil derfor bli lagt opp til sittegrupper både utendørs og innendørs. Det fristes også med topp intern underholdning.

- Hvis jeg ikke tar feil så er vi for første gang helt selvforsynt med underholdning, skryter Trude Gudmundset.

I år det er faktisk to band, som begge holder til på høyskolen, som skal stå for de musikalske høydepunktene. Bandet 95 % Confident med blant andre Kjetil Bjorvatn gjør sin første opptreden noensinne. Også resten av bandet består av NHH-ansatte. Etter middagen er det studentenes musikalske flaggskip Big Business Band (BBB) som spiller opp. Da blir det garantert muligheter til å få finpusset danseformen for dem som ønsker det, eller så kan man nyte forfriskninger i ro og mak i en av sittegruppene.

- Målet er å lage en veldig god fest for alle, avslutter Trude Gudmundset.

Da er det bare å huske å melde seg på innen 9. juni. Allerede har rundt 80 personer vært inne og registrert seg.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive