Dødsfall

NHH har mottatt det triste budskapet om at Jo Vegard Hægstad har gått bort under tragiske omstendigheter. Jo Vegard var student i den femårige siviløkonomutdanningen ved NHH og hadde nylig begynt på masterdelen av denne. In English

18.01.2011 - Red.


Jo Vegard Hægstad vil bli gravlagt fra Steinkjer kapell fredag 21. januar klokken 11.00. NHH vil være representert i begravelsen.

Det er satt opp et minnebord i foajeen ved studieadministrasjonen. Det er også anledning til å benytte skolens stille rom i korridoren til venstre for hovedinngangen.

Dersom medstudenter ønsker å snakke med noen i forbindelse med dødsfallet, er psykolog og studentprest tilgjengelig ved henvendelse til studieadministrasjonen ved Vivian Fløysand Berland, tlf. 55 95 95 24.

Studentsamskipnaden i Bergens rådgivningstjeneste kan også kontaktes direkte på tlf. 55 54 52 50 eller studentradgivningen@sib.no

For direkte kontaktinformasjon til studentprestene, se http://org.uib.no/presten/

NHH vil uttrykke sorg over Jo Vegards bortgang og medfølelse med hans pårørende. Vi hedrer Jo Vegards Hægstad minne ved å flagge på halv stang fredag.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive