Siste styremøte før jul

14. desember samles styret til NHH for siste gang i 2011 i 9.etasje i høyblokken. Ny administrativ organisering og arbeidet med den nye strategien som iverksettes i 2014 er to av sakene styret skal behandle.

13.12.2011 - Espen Bolghaug


Under et allmøte for administrative ansatte ved NHH forrige uke kom ledelsen ved høyskolen med forslag til ny administrativ organisering. Dette forslaget er en av sakene som skal behandles på det kommende styremøtet.

Rundt dette bordet samles styret for siste gang før jul 14 desember.
Foto: Arkiv.

Ny organisering

Spørsmålet om organisering av administrasjonen har vært på styrets agenda siden høsten 2007. I styremøtet 16. juni 2010 (sak 39/10) ble det lagt frem en sak til orientering. Styret fant det ønskelig å se videre behandling av saken i sammenheng med at ny administrerende direktør skulle tiltre høsten 2010.

En prosjektgruppe ledet av Christina T. Brunner, HR-sjef ved NHH, har i høst jobbet med å kartlegge den administrative driften av NHH. Konklusjonene fra dette arbeidet går på utfordringer knyttet til arbeidsfordeling mellom de ulike administrative avdelingene og at det er stor spredning av de forskningsadministrative oppgavene.

Budsjett for 2012

Forslag til nytt budsjett vil bli lagt frem for styret. Forslaget har en tett kobling til høyskolens strategiske mål, og pedagogikk og tettere samarbeid med næringslivet er noen av satsningsområdene.

Les mer om NHH sin satsning på pedagogikk her.

I forslag til statsbudsjett for 2012 er det avsatt 357,177 millioner kroner til NHH.

Les mer om NHH og statsbudsjettet for 2012 her.

Ny strategi og opptak av nye studenter

Dagens strategi er gjeldene frem til 2013, og styret skal i gang med å utarbeide en ny strategi for perioden 2014-2017.

Arbeidet skal fortsette utover våren 2012, og forankringen til handlingsprogrammet 2021 er en av problemstillingene styret skal vurdere.

Opptaksrammene for studieåret 2012/2013 skal også behandles. I forslaget fremlagt for styret går man inn for opptak av 430-450 nye studenter på bachelordelen av det femårige siviløkonomstudiet. Dette er sammenfallende med foregående års opptakstall.

Les mer om opptakstallene for 2011 her.

Styret delegerer til Programutvalget for masterutdanningen å vedta opptaksrammer for sine opptak for det kommende studieåret.

Møteinnkallinger og offentlige dokumenter finner du her.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive