Ny administrativ organisering vedtatt

Styret vedtok enstemmig administrasjonens forslag til ny avdelingsstruktur. Styret la vekt på god implementering i den videre prosessen.

14.12.2011 - Red.


Styret vedtok for øvrig sakene stort sett som foreslått i sakspapirene.

Se forhåndssak på det siste styremøtet før jul.

Budsjett 2012 ble vedtatt som foreslått med fullmakt til adm. dir. å benytte inntil fem millioner kroner utover det budsjetterte til investeringsformål knyttet til oppgradering, ombygging og klargjøring i forbindelse med innflytting i nybygget.

Vedtatt ble også opptaksrammene for studieåret 2012/13. Det samme ble forslag til handlingsplan for likestilling i vitenskapelige stillinger. Styret viste dog her til den tydelige sammenhengen med orienteringssaken om ny HR-strategi, og la vekt på at handlingsplanen må sees som en del av den helhetlige HR-strategien når denne foreligger. Reglement for arbeidstid og overtid, som blant annet definerer de fleste vitenskapelige stillinger som «særlig uavhengige stillinger» som er unntatt krav til arbeidstidsregistrering, ble vedtatt for ett år.

Styret behandlet også noen saker som er i oppstart av prosess og som vil komme tilbake til styret senere. Dette gjaldt ledelsesmodell (to-delt eller enhetlig ledelse), HR-strategi og arbeidet med NHHs kommende strategiprogram (fra 2014).

Styret vedtok at arbeidet med å utrede et forskerrettet løp i masterstudiet skal fortsette og gav noen signaler for det videre arbeidet. Hensikten med et slikt masterløp er spesielt å styrke rekrutteringen til doktorgradsstudiene.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive