Alumni-lansering på Facebook

- Vi ønsker å møte våre alumni der de er. Facebook er noe veldig mange bruker og et naturlig sted for NHH-alumni å samles.

16.12.2011 - Espen Bolghaug


Det sier Sunniva Øiestad, alumnikoordinator ved Norges Handelshøyskole (NNH).

Nettverket for tidligere NHH-studenter er åpent for alle som har oppnådd en grad ved NHH og har i dag om lag 6800 medlemmer. Facebook-siden er ment for et større publikum.

Arena for rekruttering

- Både tidligere studenter, nåværende studenter, ansatte, tidligere ansatte, samarbeidspartere og alle andre som er opptatt av NHH vil kunne finne noe interessant her, mener Øiestad.

Nyheter fra høyskolen, informasjon om arrangementer og henvisning til relevante artikler er noe av det siden kommer til å inneholde.

- Dessuten ønsker vi dialog med, og mellom, brukerne. Samtidig er dette et fint sted å rekruttere tidligere NHH-studenter til alumninettverket.


På engelsk

Som en del av en større satsning for å trekke flere internasjonale studenter med en grad fra NHH inn i alumninettverket, vil innholdet være på engelsk.

- Vi ønsker å nå ut til alle tidligere studenter, og da må innholdet være på engelsk, forklarer Øiestad.

Utviklet av NHH

Christian Mikkelsen har stått for det tekniske og planlagt lanseringskampanjen når NHH Alumni inntar Facebook.
Foto: Privat.

Alumniavdelingens Christian Mikkelsen har stått for det tekniske og planlagt lanseringskampanjen for NHH Alumni på Facebook. I samarbeid med UKEN 12 holdes det en egen konkurranse på Facebook-siden til NHH Alumni. Ved å "like" siden, og svare på et enkelt spørsmål, kan man vinne billetter til Uken 12 sin Siv.Øk-helg. Konkurransen avsluttes 15. januar.

NHH Alumni sin Facebook-side finner du her.

Les mer om NHH sin økte satsning på alumniarbeid her.



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive