Tidligere fransk utenriksminister besøker NHH-studentene

Philippe Douste-Blazy, leder for UNITAID og spesialrådgiver for FNs generalsekretær på innovativ finansiering for utvikling besøker NHH torsdag 1. september. Norgesbesøket finner sted i forbindelse med lanseringen av en ny bok om hvordan man kan ta skrittet fra forsøkene med solidaritetsskatt på fly til en internasjonal finansskatt. Boka vil være i salg i Studia på NHH.

31.08.2011 - Red.


Foredraget arrangeres i samarbeid med Global Economic Perspectives (GEP) og NHH-Aid, to av underutvalgene i NHHS, og fokuserer på finansskatt, høstens G20-toppmøte og agendaen for finansiering av globale fellesgoder. Som tidligere fransk utenriksminister, har Douste-Blazy god inngang til president Sarkozy og de franske myndighetenes forberedelser for G20-toppmøtet i Cannes, nå i november.

Leder for GEP, Jens Martin Dahlum, er stolt av det prominente besøket, og oppfordrer både stab og studenter til å delta på foredraget.

-Deltakelse på slike foredrag gir ikke bare verdifull og spennende innsikt i aktuelle og viktige temaer, men er dessuten sentralt for å oppnå en komplett NHH-utdannelse!

Presentasjonen holdes på Auditorium Agnar Sandmo i Servicebygningen på NHH klokka 14.30 og er åpent for alle. Etter Philippe Douste-Blazys innlegg oppfordres det til spørsmål fra publikum.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive