NHH Forum åpner jubileumsuken

Mandag 5. september starter jubileumsuken ved NHH. Første dag blir et møte mellom en av de største bedriftene i Norge, noen av de beste forskerne og engasjerte studenter.

In English.

29.08.2011 - Espen Bolghaug


NHH Forum er en årlig begivenhet og er et samarbeid mellom studenter, ansatte og en aktør fra næringslivet. Tidligere har toppbedrifter som Statoil og Telenor deltatt, og i år er det Orkla som stiller. Arrangementet har siden 2008 lagt opp til å skape en god ramme for dialog mellom næringslivet og studenter og ansatte ved skolen.

- En unik sjanse for studentene

Fra Orkla er det administrerende direktør Bjørn M. Wiggen som stiller sammen med noen av de andre topplederne i selskapet.

- Dette er en kjempesjanse for alle studenter ved NHH til å møte konsernledelsen i et av de største og mest suksessrike selskapene vi har i Norge, sier Mette Bjørndal. Hun leder komiteen som arrangerer NHH Forum, og kunne ikke vært mer fornøyd med å ha fått på plass Orkla som årets bedrift.

- Vi er meget fornøyd med at Orkla takket ja. Det gir studentene våre muligheten til å få et nærmere innblikk i næringslivet, for det er studentene som er målgruppen vår denne dagen.

Bjørndal benytter samtidig anledningen til å oppfordre alle studentene til høy aktivitet under jubileumsuken.

- Dette er en faglig fest som varer en uke, og vi vil at studenten skal være med å feire.

Åpner for debatt

Dagen vil bli åpnet av rektor Jan I. Haaland, før Bjørn M. Wiggen fra Orkla tar over med foredraget "Long term value creation in Orkla", et foredrag som burde vekke interesse hos de aller fleste ved høyskolen.

Etter Wiggen sitt foredrag vil det bli rikelig med tid for studenter og ansatte til å sette sitt preg på arrangementet. Først gjennom spørsmål fra salen, men også ved at tre professorer skal kommentere Wiggen sitt innlegg.

Professor Lasse B. Lien, professor Katarina Kaarbøe og førsteamanuensis Iver Bragelien, alle fra NHH, skal en etter en komme med sine kommentarer. Deretter vil det åpnes opp for diskusjon mellom foredragsholderne og publikum.

Alle studenter og ansatte ved NHH er velkommene til å delta, språket vil være engelsk.

Dagen rundes av i kantinen. Der vil Orkla, ansatte og studenter få muligheten til å treffe hverandre i en mer uformell setting. Det vil bli servert tapas, og burde være en gylden mulighet for NHH-studenter til å slå av en prat med konsernledelsen i Orkla.

Under følger programmet:

Aula
09.45 - 10.15 Coffee and tea

10.15 - 10.20 Welcome,
Rector Jan I. Haaland, NHH

10.20 - 11.00 "Long term value creation in Orkla",
CEO Bjørn M. Wiggen, Orkla

11.00 - 11.10 Questions from the audience

11.10 - 11.40 Comments by
Professor Lasse B. Lien, NHH
Professor Katarina Kaarbøe, NHH
Associate Professor Iver Bragelien, NHH

11.40 - 12.15 Discussion between the speakers and the audience

Canteen
12.15 - 13.30 Tapas, mingles and further discussions in the NHH canteen



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive