Markerte starten på et nytt semester

Institutt for foretaksøkonomi brukte markeringen av starten på det nye semesteret til å feire både nye og gamle ansatte med kaker, blomster og bok om Vestlandet.

19.08.2011 - Espen Bolghaug


Foretak hadde mange grunner til å feire på instituttrommet i sjette etasje i høyblokken onsdag ettermiddag. Fire nyansatte i fagstab, tre opprykk og en nyansettelse i TA-staben, og en avtroppet dekan var noe av grunnlaget for å dekke bordene med bløtekake og wienerbrød.

- Vi har ofte en markering som dette på begynnelsen av hvert semester. Noen ganger har vi dratt på båttur, men i år ble det kakefest, sier instituttleder Frode Sættem til Paraplyen.

Det var som sagt tre interne opprykk i TA-staben: Vigdis Sæterdal og Turid Gabrielsen til førstekonsulent, og Stein Fossen til seniorkonsulent. I tillegg begynner Charlotte Rundhovde senere i høst i fast stilling som førstesekretær. Disse fikk alle blomster av instituttlederen og kontorsjef Kristin Reichel Teigland.

Endre Bjørndal og Trond Døskeland er to av de nye vitenskaplige ansatte. Begge kommer fra stilling ved Institutt for regnskap, revisjon og rettsvitenskap ved NHH, og er dermed kjenninger på høyskolen.

Francisco Santos, fra Portugal, og Tyler Hull, fra USA, ble også viet oppmerksomhet da disse er helt nye ved NHH.

- I tillegg til blomster, blir det i dag bonus for å være ikke-norsk, smiler instituttleder Sættem før han overrekker en gave til Santos. Gaven var en bok om vestlandet.

Tyler Hull var dessverre ikke til stede på arrangementet, og det ble spekulert på om dette skyldtes jet lag.

Instituttet har også vært det akademiske hjemmet til dekan for masterutdanningen gjennom de seks siste årene, Iver Bragelien. Under semesteråpningen fikk Bragelien skryt for sitt arbeid av Sættem.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive