Lansering av nye nhh.no

Tidlig mandag morgen 15.august ble NHH sitt nye nettsted lansert, akkurat i tide for å ta imot de nye studentene. Selv om en del småting fortsatt gjenstår, er det en fornøyd webredaktør som kan konstatere at prosjektet har vært vellykket.

16.08.2011 - Espen Bolghaug


-Det har gått veldig bra. Jeg hadde egentlig forventet flere problemer, men de kom aldri, forteller Lisbeth Heilund, nhh.no sin redaktør.

De nye sidene, som har eksterne brukere som sin målgruppe, har en mer minimalistisk layout enn tidligere versjoner. Man har fokusert på å gjøre sidene mer informative, mens unødvendig tekst og bilder har blitt fjernet.

- Det var på høy tid at høyskolen fikk gjort noe med nettsidene sine. Vi har lagt vekt på å være tydelige på forskning og fagmiljøer. Vi ønsker at kunnskapen her ved NHH skal være tilgjenglige for alle. Dette sier informasjonssjef ved NHH, Asle Haukaas. Han mener at det å gjøre sidene mer brukervennlige har vært prioritert nummer én .

Arbeidet har pågått siden mars, og det er informasjonsavdelingen ved høyskolen som har hatt ansvaret. Med seg på laget har de hatt Valdres-bedriften Kreativ Strek, som har stått for programmering, mens Godt Innhold har tatt seg av den visuelle delen av prosjektet.

- Vi vet det er en del småting som fortsatt må justeres, men vi er fornøyde med resultatet og tror dette er noe brukeren kommer til å sette pris på, avslutter webredaktør Heilund.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive