Kunstprosjektet med egen nettside

I forbindelse med NHH sitt jubileum har et eget kunstprosjekt med mål om å dekorere deler av veggene til skolen med gatekunst. Nå har prosjektet fått egne nettsider www.capitalism.no der man kan følge utviklingen, og lese mer om både kunsten og kunstnerne.

17.08.2011 - Espen Bolghaug


En rekke internasjonalt kjente gatekunstnere har fått oppdraget med å dekorere skolen i forbindelse med 75-årsjubileum.

På nettsiden finner man mer informasjon om Ben Eine og alle de andre kunstene som skal pynte opp skolen før jubileumsuken.

Les mer her: ........Capitalism.

Nettsidene er også utstyrt med flere videoer, der man blant annet kan se et intervju med kunstneren Ben Eine fra London. Der snakker han om den kunstneriske prosessen, og hvordan han har tenkt i sitt arbeid med NHH.

Selve nettstedet capitalism.no

Under jubileumsuken vil det bli avholdt et eget seminar i forbindelse med gatekunsten. Dette vil finne sted tirsdag 6. September. Der vil det være mulig å lære mer om hva gatekunst faktisk er for noe fra kunstnerne som har malt på veggene ved NHH.

Et naturlig høydepunkt under dette seminaret vil være debatten med navn " Economics vs. Street art". Der vil blant annet Professorene Bertil Tungodden og Guttorm Scheldrup fra NHH diskutere med kunstnerne selv om hvorvidt kunstenes forståelse av ordet kapitalisme samsvarer med deres bruk av ordet.

Det vil også bli vist filmklipp fra produksjonen av kunstverkene.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive