Forhåndsrabatt på jubileumsbøkene

Studenter på Muséplass

Både NHH og NHHS gir ut fyldige jubileumsbøker til høstens 75-årsjubileum. Begge verkene er i ferd med å bli ferdigprodusert i disse dager, og det gis nå et tidsbegrenset tilbud om å kjøpe bøkene til rabatterte priser før de kommer på markedet.

12.08.2011 - Red.


Vi gjør oppmerksom på at alle ansatte ved NHH vil få et eksemplar av NHH sin bok når den foreligger. Tilbudet under gjelder derfor for ikke-ansatte eller ansatte som ønsker å kjøpe ekstra eksemplarer, til for eksempel gavebruk.

«En læreanstalt av høieste rang»

Studenter på Muséplass
NHH-studenter på Muséplass i forbindelse med semesterstart 1956.
Foto: Arkiv

Historikerne Elisabeth Bjørsvik og Yngve Nilsen har vært engasjert de siste tre årene for å skrive NHHs beretning fra oppstarten til i dag. Boken har fått tittelen Norges Handelshøyskole i 75 år - En læreanstalt av høieste rang. Undertittelen henspeiler på målsetningen en komité nedsatt av Den Norske Handelsstands Forening satte seg allerede i 1909, da den tok til orde for etableringen av en norsk handelshøyskole. Boken er på nærmere 400 sider, og er rikt illustrert.

Boken vil koste 498 kroner i normalt salg fra 7. september. Tilbudet til ansatte og andre interesserte i NHH-miljøet gjelder frem til 6. september, til prisen 350 kroner inkludert frakt. Alt overskudd fra forhåndssalget vil gå til NHHs alumnifond.

Du kan se en liten smakebit fra boken her. Sidene omhandler tiden rundt 50-årsjubiléet i 1986.

NHH-boken bestiller du hos ordre@fagbokforlaget.no. Husk å oppgi adressen din. Faktura blir sendt sammen med boken.


«Sandkassa» - lekegrind for vordende økonomer

Rebusløp 1980
Fra et av de legendariske rebusløpene i NHHS. Dette er fra 1980.
Foto: NHHS-arkivet

NHHS-boken «Sandkassa» har også vært under produksjon i over tre år. Redaksjonen har bestått av Axel Heiberg-Andersen, Knut André Karlstad og Thomas André Kilnes-Kvam. Tittelen er tatt fra den legendariske revyvisen med samme navn, fra UKEN 88.

Denne boken er delvis basert på bidrag fra alumni, blant andre Helge Lund, Kristin Clemet, Kristin Krohn Devold, Knut Vollebæk, Hugo Lauritz Jenssen og Hans Geelmuyden, samt tidligere publiserte tekster og en god del egenprodusert stoff fra redaksjonen. Boken blir på rundt 400 sider, med store mengder bilder og stoff fra hele Studentforeningens historie.

Forhåndstilbudet er noe mer tidsbegrenset her, og det gjelder frem til 15. august. Rabattert pris er på 350 kroner. Det vil være mulig å bestille boken også etter 15/8, men da til 450 kroner. Leveringsmessig er det flere muligheter:

* Boken kan hentes på NHH når den foreligger i midten av september.

* Vil du ha boken sendt hjem til deg, koster dette 100 kroner. Husk å oppgi adresse i bestillingen.

Her kan du se en smakebit fra boken. Disse sidene omhandler oppstarten av NHHS i 1936.

Boken bestiller du hos jubbok2011@gmail.com. Husk å oppgi om du vil ha levering eller henter den selv. Oppgi fakturaadresse.



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive