Nye ansikter på personal- og organisasjonsavdelingen

Sylvi Kallestad Larsen og Anita Helen Spurkeland er nye medarbeidere ved personal- og organisasjonsavdelingen.

02.09.2005 - Stig Nøra



Sylvi Kallestad Larsen har hatt et vikariat ved NHH, men er nå fast tilsatt som førstekonsulent ved avdelingen. Sylvi jobber med tilsettingsforhold for teknisk-/administrativt personale, SPK, personalarkiv, tilsettingsrådet for teknisk-/administrative stillinger, ferieoverføring, økonomi og diverse rapportering.

Sylvi har 14 års erfaring med personalarbeid, blant annet ni år hos Odfjell. Før hun kom til NHH var hjemmeværende i fire og halvt år.

Av utdannelse har hun blant annet bedriftsøkonomi fra BI og administrasjons- og organisasjonsvitenskap fra Universitetet i Bergen.

Sylvi Kallestad Larsen

Anita Helen Spurkeland er tilsatt som konsulent og skal jobbe med registrering av sykemeldinger, egenmeldinger, permisjoner, refusjon av syke- og fødselspenger, hyblene på Hatleberg, medlemskap i boligbyggelag og periodiske helsekontroller.

Anita har tidligere jobbet som konsulent på Høyskolen i Bergen og som personalkonsulent ved Unifob ved Universitetet i Bergen.

Hun er utdannet cand. mag med engelsk, nordisk, psykologi, pedagogikk og arbeids- og organisasjonspsykologi i fagkretsen.

Paraplyen ønsker begge to velkommen til NHH!

Anita Helen Spurkeland

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive