D'Aveni til NHH

Professor Richard D'Aveni fra Tuck School of Business at Dartmouth kommer til NHH og Bergen 15.-16. mars. Han vil gi et seminar tirsdag 15. mars.

11.03.2005 - Stig Nøra


D'Aveni er kanskje mest kjent for å ha lansert begrepet "hypercompetition" og som en kritiker av begrepet "varige konkurransefortrinn".

D'Aveni er skeptisk til om varige konkurransefortrinn er mulige, og han er opptatt av hvordan bedrifter bør agere når det beste man kan håpe på er en serie av midlertidige konkurransefortrinn.

Seminaret hans er relevant for alle som er opptatt av IO, ressursbasert teori, strategisk endring og fleksibilitet.

Vil møte folk fra NHH-staben
D'Aveni har publisert en lang rekke artikler i toppjournaler. Han var keynote speaker på den siste Strategic Management Society's International Conference. Han er også med i Academy of Management's Hall of Fame.

Han har også uttrykt et ønske om å møte folk fra NHH-staben på tomannshånd for å bygge relasjoner til miljøet her. Interesserte kan få avtalt et møte ved å henvende seg til Lasse B. Lien 15. eller 16. mars.

Tid: Tirsdag 15. mars klokken 13.00-14.30
Sted: Møterom 3-4, SNF (like ved SNF-kantinen)

Alle interesserte er hjertelig velkomne til seminaret.

Professor Richard D'Aveni fra Tuck School of Business at Dartmouth er skeptisk til om varige konkurransefortrinn er mulige. Tirsdag kommer han til NHH for å holde seminar.

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive