NHH-konferanse om tjenesteinnovasjon

- Norsk økonomi har vært i en særstilling internasjonalt, men nå står vi overfor nye utfordringer og større krav til omstilling, innovasjon og entreprenørskap, sier professor Tor Wallin Andreassen.

05.10.2015 - Sigrid Folkestad


Tor W. Andreassen er leder for Senter for tjenesteinnovasjon (CSI) ved NHH og inviterer nå til konferansen "Tjenesteinnovasjon - veien fra særstilling til omstilling" onsdag 28. oktober 2015 i Oslo.

- Etter fire års jobbing sammen med noen av de største norske tjenesteytende virksomheter, skal vi dele kunnskap og erfaringer og belyse hvordan forskning kan være en driver for innovasjon og endring i store virksomheter. Vi skal diskutere hvordan din bedrift kan møte framtidige utfordringer gjennom bedre tjenesteinnovasjon, sier professoren.

Norsk økonomi har vært i en særstilling internasjonalt, men står nå overfor nye utfordringer og stadig større krav til omstilling, innovasjon og entreprenørskap. På konferansen deles kunnskap og erfaringer, og belyser hvordan forskning kan være en driver for innovasjon og endring.

CSI har siden 2011 forsket på tjeneste innovasjon og hvordan store norske tjenesteytende bedrifter kan møte morgendagens krav og utfordringer.

Sted: Norges Forskningsråds lokaler på Lysaker (Drammensveien 288, 0283 Oslo)
Tid: 28. oktober 2015, kl. 9-15.30
Påmelding: 20. oktober
Pris: Konferansen har ikke deltakeravgift.

Les mer og meld deg på på nettsiden til CSIKontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive