Nyansatte i administrasjonen og stillingsbytter

Det er tre nye ansikt i administrasjonen på NHH nå og fire ansatte som har skiftet stilling. Her er oversikten.

05.08.2015 - Astri Kamsvåg


Studieadministrativ avdeling

Agnete Hessevik arbeider med søknader om tilrettelegging, translatøreksamen og klagebehandling på masterstudiene ved Seksjon for timeplanlegging og eksamen. Hun har mastergrad i administrasjon og organisasjonsvitenskap fra Universitetet i Bergen. Agnete Hessevik vikarierer for Mette Bjerke Olsen i et år til desember 2015.

Helene Olerud er ansatt i et engasjement i sju måneder fram til desember 2015 ved Seksjon for timeplanlegging og eksamen. Arbeidsoppgavene hennes er digital eksamen, søknader som utvidet studierett, kursgodkjenning på masterstudiene og annen saksbehandling. Hun er utdannet siviløkonom fra NHH (2014), og var praktikant ved den norske ambassaden i Paris i vår.

Merete Ånes har nettopp startet i en fast stilling som førstekonsulent/internasjonal koordinator ved Seksjon for uttveksling og internasjonalisering. Hun har tidligere arbeidet ved NHH Executive. Merethe Ånes har mastergrad i offentlig administrasjon fra University of Montana.

Astrid Foldal startet som seksjonsleder for utveksling og internasjonalisering i august. Hun kommer fra en rådgiverstilling i samme seksjon. Astrid Foldal har bachelorgrad i historie, italiensk og arbeids- og organisasjonspsykologi og studier fra Copenhagen Business School og Università di Bologna.Hun overtar etter Inger Marie Milde som har sluttet ved NHH.

Agnete Hessevik, Helene Olerud, Merete Ånes og Astrid Foldal.

Avdeling for styring, økonomi og drift

Natalia Wold er ansatt som førstekonsulent ved Seksjon for økonomi. Arbeidsoppgavene hennes inkluderer lønn til timeansatte, regnskap og oppdatering av nhh.no. Hun er NHH alumni (MØA) og gikk ut i 2014. Hun har tidligere arbeidet med logistikk på Hallvard Lerøy AS.

Forskningsadministrativ avdeling

Martha Lehmann-Røed, organisasjons- og lederutvikler i HR-avdelingen, skal fungere som seksjonssjef ved biblioteket i en 50%-stilling fra september og frem til ny biblioteksjef tiltrer. Sissel Hafstad, NHH nåværende biblioteksjef, skal gå av med pensjon.

Institutt for fagspråk og interkulturell kommunikasjon

Maja Dame tiltrådte som administrasjonssjef i februar. Hun kom fra en stilling i Seksjon for utredning og kvalitetssikring i Studieadministrativ avdeling. Hun har tidligere arbeidet som administrasjonssjef ved Institutt for regnskap, revisjon og rettsvitenskap og i ulike administrative stillinger ved Universitetet i Bergen. Maja Dame har en Executive MBA fra NHH og bachelor i ledelse fra BI.

Natalia Wold, Martha Lehmann-Røed og Maja Dame.

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive