Styremøtet 17. april: Inger Stensaker og Per Manne foreslås som nye dekaner

Andre saker som styret skal ta stilling til er forslag til endringer av valgreglementet og ny styringskomite for finansanalytikerstudiet.

14.04.2015 - Red.


Nye dekaner

Som ny dekan for etter- og videreutdanningen foreslås professor Inger Stensaker. Inger Stensaker er knyttet til Institutt for strategi og ledelse og er leder for forskningsprogrammet FOCUS. Hun var medlem av NHHs styre som representant for vitenskapelig ansatte i perioden 2009-2013. Hun vant også bachelorstudentenes foreleserpris "Bronsesvampen" våren 2014. Stensaker overtar etter William Brochs-Haukedal som har vært dekan siden 2007.

Som ny dekan for bachelorutdanningen foreslås førsteamanuensis Per Manne. Han underviser i matematikk og er tilknyttet Institutt for foretaksøkonomi. Han vant "Bronsesvampen" høsten 2013 og høsten 2006 og har lagt ned en stor innsats for metodeundervisningen ved NHH. Per Manne har vært leder for Norsk Matematikkråd og har blant annet arbeidet med studentevaluering. Manne etterfølger Kjetil Bjorvatn.

Rektor oppnevnte i mars i år professor Jan I. Haaland som dekan for masterutdanningen. Han vil også overta stillingen som CEMS Academic Director.
Les artikkel i Paraplyen (mars 2015): Jan I. Haaland blir ny masterdekan

Forslag om endringer i valgreglement

Styret skal også ta stilling til endringer i NHHs valgreglement på møtet 17. april. Begrunnelsen for endringene er at gjeldende valgreglement ved NHH har vært brukt uten endringer siden 2009. Våren 2013 innførte NHH et nytt elektronisk valgsystem, eValg. Det ble under gjennomføringen av valgene våren 2013 klart at vårt valgreglement ikke var godt tilpasset det nye elektroniske valgsystemet.

Ny styringskomite Finansanalytikerstudiet

Professor Thore Johnsen foreslås oppnevnt som leder av komiteen, førsteamanuensis Aksel Mjøs foreslås som medlem og professor Øystein Gjerde foreslås som varamedlem. Perioden går til 1. august 2017. Birthe Kåfjord Lange, direktør for etter- og videreutdanningen ved NHH, NHH Executive, er oppnevnt som ex officio medlem.

Les styrepapirene


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive