Hvordan står det til med NHHs omdømme?

Resultatene av den årlige omdømmeundersøkelsen som IPSOS MMI gjennomfører for NHH og andre norske, offentlige etater, er nå klare og presenteres mandag 27. oktober. Presentasjonen finner sted i Aud 13 kl 11-12 er åpen for alle ansatte.

22.10.2014 - Astri Kamsvåg


NHH kommer best ut på kompetanse og fagkunnskap, mens åpenhet og informasjon er det feltet NHH scorer dårligst på. Av de ni utdanninginstitusjonene som har vært med i årets undersøkelse, ligger NHH på tredjeplass - etter NTNU og Norges idrettshøgskole. De fem faktorene i undersøkelsen er totalinntrykk, samfunnsansvar, effektivitet og økonomisk styring, åpenhet og informasjon, kompetanse og fagkunnskap. Folk har et litt dårligere inntrykk av NHH i år enn ved forrige måling for ett år siden. I løpet av de ti årene NHH har vært med i undersøkelsen, har omdømmet vårt hatt en svak økning.

Det er avdelingsleder Kristin Rogge Pran hos IPSOS som presenterer resultatene.

Omdømmeundersøkelsen gir NHH innsikt som bidrar til at institusjonen kan utforme effektive og virkningsfulle tiltak for å imøtekomme omgivelsenes forventninger og krav.

Det serveres kaffe og te, ta gjerne med matpakke. Presentasjonen inngår i NHHs kommunikasjonslunsjprogram og er åpen for alle ansatte.

Kontakt: kommunikasjonssjef Kristin Risvand Mo

Les mer om omdømmeundersøkelser på nettsiden til IPSOS

IPSOS MMI omdømmeundersøkelse 2014

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive