Høstkonferansen: Turbulens i stor høyde

Næringsminister Monica Mæland og lederen for Produktivitetskommisjonen, Jørn Rattsø, er blant innlederne på NHHs Høstkonferanse i Oslo 22. oktober.

17.10.2014 - Astri Kamsvåg


Turbulens i stor høyde er tittelen på årets konferanse. Den viser til at vi fremdeles må være forberedt på økonomisk turbulens internasjonalt. Med velstandsnivået i Norge har vi større fallhøyde enn mange andre land.

Årets konferanse markerer avslutningen på NHH-programmet Krise, omstilling og vekst - et program som har fulgt norsk og internasjonal økonomi siden finanskrisen i 2008-2009. Under konferansen vil NHH-forskere presentere funn fra forskningen som er gjort og samtidig oppsummere lærdommene fra krisen.

NHH-forskerne som skal innlede på konferansen er Victor D. Norman, Øystein Thøgersen, Gernot Doppelhofer, Kjell G. Salvanes, Aksel Mjøs og Lasse Lien.

Produktivitetskommisjonen kommer med den første innstillingen i februar. NHHs Høstkonferanse vil være det første stedet der en vil få noen hint om hvilken retning det går i.

Konferansen blir avsluttet med en samtale mellom leder av tankesmien Agenda, Marte Gerhardsen, BI-professor Tom Colbjørnsen og NHH-professor Alexander Cappelen.

Hele programmet for Høstkonferansen finner du her


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive