Haim Falk-prisen 2014 til Ole-Kristian Hope

Professor II ved NHH, Ole-Kristian Hope, har fått Haim Falk-prisen 2014. Prisen blir delt ut til personer som har publisert bredt innen regnskaps- og revisjonsfeltet, og som bidrar til fremskritt og bredere kunnskap om dette fagfeltet.

02.05.2014 - Lisbeth Heilund


I juryens begrunnelse for å gi årets pris til Ole-Christian Hope står det blant annet at han får prisen fordi han gjennom de siste 12 årene har publisert hele 19 artikler i tidsskrifter som finnes på FT sin rankingliste over anerkjente, ledende fagtidsskrift. Han har en stor bredde i forskningen sin, og behersker en rekke ulike områder innen sitt fagfelt.

CAAA journal (Canada Academic Accounting Association) deler ut prisen en gang i året. Blant kriteriene for å få prisen er at arbeidene skal være originale og innovative, men samtidig relevant for fagfeltet. Et kriterium er også at arbeidene skal påvirke videre forskning på fagområdet.

Hope er utdannet siviløkonom fra NHH. Han holder årlige doktorgradskurs ved NHH, og han veileder PhD-studenter ved høyskolen. Han har hatt et Deloitte-professorat ved University of Toronto's Rotman School of Management siden 2011.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive