Oppgradering av Småbruket

Sommer på Småbruket skal markeres med innvielse av hyttens nye kjøkkener.

19.06.2014 - Hyttestyret v/James Hosea


Hyttestyret holder på med oppgradering av Småbruket, høyskolens hytte for ansatte. Første trinn i arbeidet er renovering av kjøkkenene på både hytte A og hytte B.

Induksjonstopp og oppvaskmaskin

Hyttens kjøkkener har gjort sin plikt i mange tiår og det var på tide å skifte dem ut med noe som er mer tilpasset dagens behov og forventninger. Da er det ut med frittstående gasskomfyr og elektrisk stekeovn på kjøkkenbenken og inn med innbygget induksjonstopp og oppvaskmaskin.

De gamle kjøkkenene har allerede blitt revet ut og nye IKEA-skap og benkeplater skal installeres nå til helgen. Da er det bare å få vann og strøm tilkoblet og så er hytten klar for sommerferien.

Dugnad til helgen

Hyttestyret har jobbet to helger på rad for å fjerne de gamle kjøkkenene og nå trenger hjelp med montering og installering av de nye IKEA skapene. Det arrangeres dugnad nå til helgen (20.-22. juni) for å ferdiggjøre arbeidet.

I tillegg blir det vaskedugnad på Småbruket den 27. - 28. juni.

Hyttestyret ber om hjelp fra NHH ansatte så de nye kjøkkenene kan stå klar til sommerferie bruk. Alle som deltar i dugnad får dugnadspoeng, som gir en fordel med bestilling i høysesongen. I tillegg spanderer hyttestyret mat og drikke til arbeiderne.

Ta kontakt med Signe Morvik for å melde deg på dugnad: signe.morvik@nhh.no

Meld deg på for sommerbestilling her.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive