Full mobildekning i nybygget

Victoria Holme og Ingvild Rooth (Foto: Martin Hoang Nguyen)

Telenor har i sommer satt opp flere basestasjoner i nybygget. På mandag ble anlegget slått på og resultatet er full 4G-dekning i hele bygget.

13.08.2014 - Martin Hoang Nguyen


Frem til i høst i år har studenter og ansatte slitt med dårlig eller ingen dekning mange steder i nybygget. I sommer har Telenor imidlertid satt opp en ny basestasjon på taket i nybygget samt flere interne basestasjoner. Resultatet er full 4G-dekning i hele bygget.

- Målingene vi gjorde i dag viser at det er full dekning i hele bygget, fra kjelleren til toppen. Basestasjonene er splitter nye og er bygd for fremtiden, sier Thor-Inge Næsset, seksjonsleder for IT.

- De interne basestasjonene som er satt opp av Telenor kommer også andre operatører til gode på grunn av lovverket, forteller Næsset videre.

Vesentlig med god dekning

Noen av de som har merket at det har blitt bedre dekning i bygget er studentene Victoria Holme (20) og Ingvild Rooth (21) som selv har slitt med samtaler som har blitt brutt.

- Jeg ble overrasket over at jeg fikk dekning i klubben og nybygget i går, forteller Holme.

I dagens samfunn er det viktig å være tilgjengelig, mener Holme.

- Det er ganske vesentlig at du kan ringe og andre skal kunne nå deg. Det er godt at vi nå kan ha samtalene uten å bli avbrutt.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive