Suksess på autopilot?

Kristin Skogen Lund (Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen)

Hev blikket - norsk suksess på autopilot? Det er tittelen når Kristin Skogen Lund holder årets Lehmkuhl-forelesning ved NHH i dag.

14.09.2012 - Hallvard Lyssand


Som meldt i mai er det Kristin Skogen Lund som er årets Lehmkuhlforeleser.

På det tidspunktet var hun konserndirektør i Telenor og president i NHO, et verv hun hadde hatt siden 2010. For kort tid siden ble det klart at hun er ansatt som administrerende direktør i NHO, og begynner i stillingen 1. november.

Skogen Lund har utdannelse fra Frankrike og USA.

Som konserndirektør i Telenor har hun hatt ansvaret for konsernets aktiviteter i Norden og innen digitale tjenester og media.

Hun har tidligere vært administrerende direktør og kommersiell direktør i Aftenposten, konsernsjef i Scanpix Scandinavia, administrerende direktør og redaktør i Scandinavia Online og har hatt ulike lederstillinger i Unilever og Coca-Cola.

I mai ble Skogen Lund kåret til årets mektigste kvinne av bladet Kapital.

- Aldri før har en kvinne fra norsk næringsliv hatt så stor makt, skrev vi i fjor. I år er hennes posisjon ytterligere styrket, skrev Kapital i forbindelse med kåringen.

Lehmkuhlforelesningen er en årlig forelesning som gis på NHH for å hedre Kristofer Lehmkuhl - "høyskolens far". Den legges så nært opp til hans fødselsdag 26. september som praktisk mulig.

Lehmkuhlforelesningen 2012
Kristin Skogen Lund
Hev blikket - norsk suksess på autopilot?
Dato: Tirsdag 25. september 2012
Tid: 11.15-12
Sted: Aulaen, NHH


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive