Hedret i hyttestyret

Kristian Falch og Tove Skaar (foto: Knut André Karlstad)

Tove Skaar og Kristian Falch har blitt hedret med æresmedlemskap etter mer enn 20 år i hyttestyret.

26.04.2012 - Knut André Karlstad


Hyttestyret for Småbruket har holdt generalforsamling, og samtidig valgt å hedre to av veteranene i hytte- og turmiljøet blant de ansatte. Både Tove Skaar og Kristian H. Falch har over 20 års fartstid i styret, og ble belønnet med æresmedlemskap nummer to og tre. Atle Liland fikk det første da han gikk av med pensjon.

Æresdiplom
Begge de nybakte æresmedlemmene fikk spesialdesignede diplomer, tegnet av Bjørn L. Basberg.
Foto: Knut André Karlstad

- Det er veldig hyggelig. Vi tre [æresmedlemmene] har vært med å arrangere disse turene i 25 år nå, forteller de til Paraplyen.

Under navnet «Hazard resor» har det vært en årelang tradisjon å arrangere turer både høst og sen vinter. Den første skituren ble planlagt allerede i 1989, men dårlig vær gjorde at tradisjonen ikke kom i gang før i 1991. Kristian Falch har, som den eneste, deltatt på alle sammen. Til sammen er det 50 stykker som har vært med. Fra 1997 ble høstturen fast tradisjon.

- Vi har hatt mange flotte turer, men også enkelte som har endt i pøsregn. Turene til Skrott har vært spesielt begivenhetsrike, kan de nybakte æresmedlemmene informere om, og forteller om møter med vær og vind som har skapt sine utfordringer opp gjennom årene.

Turene legges opp slik at en kan være med uansett ambisjonsnivå. Noen velger å få med seg alle toppene, mens andre tar det mer med ro.

- Det er jo uansett det sosiale som er det spennende. Vi vil gjerne ha med flere på tur, sier de.

Hytten Småbruket har eksistert siden 1969 og som medlemmer i hyttestyret har begge to gradvis sett hytten bli oppgradert etter utallige dugnader. Falch har vært medlem av styret for Småbruket siden 1988, og satt som leder i 1990-1999. Skaar kom inn i 1992, og har nå sittet som leder siden 2006.

Etter siste generalforsamling gikk Falch ut av styret sammen med Sunniva Whittaker, Marit Borsholm og Peter Hammer. Det nye styrets sammensetning er:

Tove Skaar (leder)
Dagny Kristiansen
Signe Morvik
Ingebjørg Tyssedal
Norunn Økland
Fredrik Kavli
James Hosea

Les mer på Småbrukets hjemmeside.


Kristian H. Falch og Tove Skaar
Kristian H. Falch og Tove Skaar har blitt æresmedlemmer av hyttestyret.
Foto: Knut André Karlstad
Skrott 2004
Skrott-turene har vært spesielt begivenhetsrike. Her fra 2004
Foto: Privat

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive