Førstekonsulent ved Institutt for regnskap, revisjon og rettsvitenskap

NHH (foto: Hallvard Lyssand)

Ved Norges Handelshøyskole er det ledig en fast stilling som førstekonsulent knyttet til Institutt for regnskap, revisjon og rettsvitenskap. Stillingen er 50 prosent, men vil innen 01.08.2013 øke til 100 prosent.

16.04.2012 - Red.


Stillingen vil blant annet omfatte følgende:

* administrasjonsoppgaver knyttet til Masterstudiet i regnskap og revisjon (bl.a. kontakt med studenter, forelesere og skolens sentraladministrasjon)
* ulike oppgaver tilknyttet gjennomføring av eksamen/sensur (bl.a. kontakt med sensorer, eksamensavvikling, registrering, analyse og rapportering)
* administrativ støttefunksjon for instituttet generelt, som for eksempel kontakt med samarbeidspartnere internt/eksternt, gjennomføring av konferanser og disputaser, saksbehandling og oppdatering av instituttets websider

For stillingen kreves høyere utdanning tilsvarende minimum bachelorgrad. Mastergrad er ønskelig. Videre vil personer med relevant arbeidserfaring og god kjennskap til universitets- og høyskolesektoren bli prioritert.

Det kreves god fortrolighet med IT i arbeidssituasjonen.

Stillingen innebærer nært samarbeid med fagstab, kontakt med studenter, og medarbeidere i administrasjonen.

Vi søker en person som kan arbeide både selvstendig og i team, og som er effektiv, fleksibel og med utpreget serviceinnstilling. Meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk, er en forutsetning.

Stillingen har kode 1408-førstekonsulent og lønnes etter statens regulativ iLR 21, ltr. 40-50, avhengig av kvalifikasjoner. For særlig kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 prosent som innskudd i Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke.

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil bli orientert om dette på forhånd.

Nærmere informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse til kontorsjef Maren Dale-Raknes, tlf. 55 95 96 76.

Søk stillingen på www.nhh.no/stilling innen 29.4.2012.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive