Ta med venner og familie, og kom til NHH

Åpent hus

Den siste dagen i Jubileumsuka, lørdag 10. september, er det åpent hus ved NHH. Høyskolen inviterer ansatte og studenter til å ta med seg familie, naboer, venner og andre bekjente med seg til Handelshøyskolen for å vise dem skolen, og hva som skjer av aktiviteter og forskning.

24.08.2011 - Espen Bolghaug


Den siste dagen I Jubileumsuka er det åpent hus ved NHH. Høyskolen inviterer ansatte og studenter til å ta med seg familie, naboer, venner og andre bekjente med seg til Handelshøyskolen for å vise dem skolen, og hva som skjer av aktiviteter og forskning.

Jubileumsuken kommer til å bli spekket med ulike aktiviteter for å feire høyskolens 75-årsjubileum, og et av mange høydepunkter vil bli avslutningen av uken, da er hele Bergens befolkning, og alle andre som måtte ønske, invitert til å ta del i feiringen.

Åpent hus innebærer flere foredrag fra noen av de dyktigste forskerne ved skolen, samt god gammeldags studentunderholdning fra studentforeningen.

- Her må alle med tilknytning til høyskolen benytte muligheten til å ta med venner, svigermor og naboen for å vise frem den flotte høyskolen vår, sier leder for komiteen som arrangerer dagen, Asle Haukaas.

Av aktiviteter som bør nevnes er forfattermøte om jubileumsbøkene til NHH og NHHS i Biblioteket og Debatt i Auditorium Dag Coward med tittlen "Fra børs og finansmarkeder til vekst og arbeidsplasser: Om Europa i krise og eventyrlandet Norge". Debatten er mellom professorer i finans og makroøkonomi; Thore Johnsen og Øystein Thøgersen. Debattleder vil være Sjur Holsen, politisk redaktør i BT.

Under følger det foreløpige programmet for Åpent hus:


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive