Inviterer til shipping-konferanse

Bergen Shipping Conference 2010

30. september arrangerer NHH-studenter Bergen Shipping Conference 2010. Hovedtemaet er rammevilkår og utfordringer for den norske maritime klyngen.

23.09.2010 - Red.


I en stadig mer globalisert og miljøfokusert verden vil shipping bli en nøkkelaktivitet fremover. Norge er en ledende skipsfartsnasjon som har utviklet en av verdens mest komplette maritime klynger - i verdenstoppen når det gjelder kvalitet og teknologi.

Hadde denne utviklingen vært mulig uten et sterkt samarbeid mellom næring og myndigheter, og en god dialog om hvilke rammevilkår den maritime næringen behøver?
Holder dagens rammebetingelser for fremtidens utvikling? Og hva er nødvendig for å beholde og styrke den norske maritime klyngen?

Dette er utgangspunktet for studentdreven Bergen Shipping Conference 2010, som finner sted i Aulaen torsdag 30. september.

Konferansens mål er å bidra i diskusjonen som i disse dager går rundt rammevilkårene og komme med et konstruktivt bidrag i form av foredragsholdere fra de ulike delene av næringen.

Blant foredragsholderne er:
Herman Billung - Golden Ocean Group
Statssekretær Rikke Lind
Bente A. Landsnes - Oslo Stock Exchange
Ivar Myklebust - Nordea
Ivar Hansson- TTS
Bjørn Sjaastad - Utkilen AS

Se hele programmet her

Selve konferansen er gratis for NHH-ansatte, men det kreves påmelding. De som ønsker middag og underholdning etter konferansen må betale kr 750.

Påmelding: Kontakt Ola Østereng, marketing.bsc@stg.no
Mob. 40858712

For mer informasjon: www.bergenshipping.no


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive