Inviterer til Grow 2010

Grow 2010

Årets Grow-konferanse finner sted i Bergen 22. og 23. mars. Blant temaene som blir tatt opp er fremtidens arbeidsmarked og forretningsmodeller på Internett.

15.03.2010 - Red.


Grow-konferansen er et møtested for forskere, studenter og institusjoner som er interessert i innovasjon og entreprenørskap.

Målsettingen er å gi kunnskap og inspirasjon, å være en møteplass og prosjektgenerator, og å bidra til å styrke gründer- og entreprenørskapskulturen i regionen.

Konferansen er et samarbeidsprosjekt mellom hovedarrangør Business Region Bergen og en rekke medarrangører og partnere fra offentlig sektor, akademia og næringslivet. Blant partnerne er NHH.

Grow 2010 er den fjerde i rekken og gjennomføres på Scandic Bergen City den 22. og 23. mars.

Første dag skal være en inspirasjonsdag, hvor gründere, entreprenører og foredragsholdere beskriver og gir praktiske eksempler på drivende trender.

Blant innlederne er Bård Eker fra Eker Design, Siri Børsum fra Google, Tom Guldberg fra Network Norway, Morten Thorkildsen fra IBM og Camilla Tepfers fra In Future.

Dag to er lagt opp som en innovasjonsworkshop hvor målsettingen er å etablere næringsklynger og å generere både kommersielle prosjekter og FoU-prosjekter.

- StartNHH har fått en del billetter til begge dagene som deles ut til interesserte studenter, og de øvrige studentene og forskerne får en meget hyggelig pris til arrangementet, opplyser leder av StartNHH, Andreas Hennie.

- Dette er en fantastisk møteplass for alle som har interesse for innovasjon og entreprenørskap. Jeg oppfordrer alle studenter med interesse for emnet å komme på arrangementet, legger han til.

For mer informasjon og påmelding, se konferansens nettsider

Grow 2010
Dato:
22. og 23. mars
Sted: Scandic Bergen City


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive