Hva jobber du med, egentlig, Kristen Arnt Holt?

Endelig Fredag

Spalten Endelig fredag er egentlig reservert for ansatte, men redaksjonen følte at det denne uken var på sin plass å ta en prat med NHHs for tiden travleste mann. UKEsjef Kristen Arnt Holt har få problemer med å fylle døgnet med innhold noen dager før festivalen braker igang.

26.02.2010 - Knut André Karlstad


Navn: Kristen Arnt Holt
Alder: 23
År på NHH: 4. året

Hva jobber du med egentlig?
Jeg har det overordnede ansvaret for planleggingen og gjennomføringen av UKEN 10, det største studentarrangementet i hele Bergen. Akkurat nå består jobben av å fly rundt, svare på små og store spørsmål, svare på mail, prøve å gi klare beskjeder og samle og motivere til innsats. Det betyr at jeg er mye på UKEkontoret og mindre i senga.

Hva har du gjort den siste uken?
Jeg har vært i veldig mange møter av ulike slag. Alt fra å wrappe up den siste bookingen til UKEN til møte med rektor. Det blir lange UKEstyremøter om dagen. Og så har det vært mange hyggelige ting, som for eksempel å bli intervjuet, som det har vært en del av. Jeg har skrevet mange taler og levert finstasen til rens.

Hva er det kjekkeste med jobben?
Det er vanskelig å peke på en ting, men det å føle at man er med på noe som så mange mennesker brenner for. Det å lede noe som innebærer så mye følelser for så mange er et privilegium. UKEN er noe folk gleder seg til, det er en feiring for hele Bergen. Jeg tror det er mange ledere som er misunnelig på noen som kan lede frivillig innsats som er drevet av ektefølt og indre motivasjon.

Hva liker du å gjøre når du ikke er på jobb?
Jeg setter veldig pris på morgenstundene før jeg drar til skolen og UKEkontoret, hvor jeg kan være hjemme med kjæresten min. Det blir ikke så mye tid til annet enn å lage litt mat og kanskje få med seg noen OL-sendinger. Jeg er som regel ikke hjemme før i ellevetiden om kvelden. Jeg har blitt veldig glad i opera, så hvis jeg skal kose meg setter jeg på det og lager litt god mat.

Du vinner førstepremien i Lotto, hva gjør du?
Da bruker jeg mye av det til å booke tidenes artist til Grande Finale under UKEN. Så tar jeg med min forsømte kjæreste til Mauritius, og resten av UKEstyret på hvalsafari på Svalbard. Jeg tror også jeg skal kjøpe meg en ny genser for UKEgenseren min begynner å bli litt slitt.

Hvis du var nødt til å velge annerledes, hvilken utdannelse/yrke ville du valgt?
Det er litt vanskelig å velge noe annet når man har det som plommen i egget der man er akkurat nå. Jeg er veldig glad i historie, så kanskje det hadde blitt et historiestudium. Men man kan jo ikke bli UKEsjef av å studere historie.

Har du en kulturell godbit du vil anbefale?
Jeg vil anbefale Sir Thomas Beecham sin dirigering av La Boheme, med Jussi Björling som Rudolfo. Men jeg vil selvsagt også mer enn noe annet anbefale kulturbautaen UKErevyen Amatør!

Kristen Arnt Holt
SLAG I SLAG. Det er travle dager for UKEsjefen noen få dager før festivalstart.
Foto: Audun Bakke Andersen / UKEN 10

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive