Årets første styremøte

NHHs styre 2009-2013 (Arkivfoto)

Økonomirapport for 2009, organisering av sentre ved høyskolen og et utkast til dokumentet Rapport og planer er blant sakene som skal behandles når NHHs styre har årets første møte kommende tirsdag.

05.02.2010 - Hallvard Lyssand


NHH-styret innleder møteåret 2010 med å behandle økonomirapporten for regnskapsåret 2009.

Hvert år innen 1. mars rapporterer høyskolen til Kunnskapsdepartementet om oppnådde resultat forrige år og mål for inneværende år. Dokumentet har tittelen Rapport og planer, og skal være styrebehandlet før oversendelse til departementet.

En del tallmateriale for utdanning og forskning blir ikke tilgjengelig før 15. februar, og derfor er det et utkast til Rapport og planer styret får til behandling.

En tredje omfattende sak på tirsdagens agenda har tittelen Sentre i høyskolens organisasjon. Saken handler om konkretisering av prosedyrer for dannelse og drift av sentre ved NHH.

Forslaget er at sentre skal kunne etableres som organisatoriske element - normalt i tilknytning til et institutt - for å synliggjøre særskilte faglige satsinger og aktiviteter ved høyskolen.

Blant andre saker som skal behandles tirsdag er et justert forslag til samarbeidsavtale mellom NHH og AFF, et forslag til revisjon av forskriften for PhD-graden, oppnevning av styremedlemmer til en del legater og fond, samt statusrapport for oppfølging av styresaker.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive