Vel blåst!

Kristian Miltersen og Kristin Reichel Teigland (foto: Hallvard Lyssand)

EFA-konferansen 2009 er historie. Vi tok en oppsummering med Kristian Miltersen og Kristin Reichel Teigland.

02.09.2009 - Knut André Karlstad


Det har gått litt over en uke siden EFA-konferansen ebbet ut. Over 500 deltagere, rundt 200 foredrag og oppslag i både lokale og nasjonale medier er kort oppsummert resultatet av hard jobbing i kulissene.

Mye vær

- Alt forløp som vi hadde regnet med, sier Kristian Miltersen og Kristin Reichel Teigland ved Institutt for foretaksøkonomi, selv om været var i det ufine hjørnet på lørdagen.

- Den eneste lille "glipp" vi hadde var da lynet slo ned rett ved NHH på lørdagen og strømmen ble borte en periode. Men den kom fort tilbake igjen, sier Miltersen.

Alt i alt fikk de mange hundre deltagerne oppleve bergensvær og -klima i alle former i løpet av de få dagene konferansen varte. Onsdag var det kaldt, torsdag var det varmt og strålende sol, fredag regnet det, og lørdag var det lyn og torden.

- Men vi har fått veldig positive tilbakemeldinger fra deltagerne. Vi planlegger også å sende ut spørreskjemaer til deltagerne for å få litt mer konkret tilbakemelding, sier Teigland.

- Mediemessig synes jeg det gikk ganske bra, med tanke på at stoffet er forholdsvis vanskelig og at det skjer så utrolig mye på en gang, forsetter Kristian Miltersen.

Lærerikt

Miltersen var leder i både program- og organisasjonskomitéen, og har lært mye av å arrangere en så stor konferanse.

- Vi har lært utrolig mye av prosessen opptil selve konferansen. Utvelgelse av papers, delegering, hvordan få papers vurdert, hvem man kan stole på og ikke når det gjelder å levere osv. har vært nyttige erfaringer, forklarer han.

Nå som det hele er over er det mange som fortjener en takk, og alt i alt har nærmere 50 personer jobbet i kulissene.

- Vi har vært veldig glade for den supporten vi har fått fra rektoratet, som blant annet inviterte hele executive-komitéen i EFA til lunsj, og for at vi har fått bruke skolen slik vi ville. Vaktmesterstaben og studentene har gjort en god innsats. Det har vært så god stemning, alle har kun vært positive. Takk for all velvilje og støtte, avslutter de to.

Kristian Miltersen
Professor Kristian Miltersen har vært leder i både program- og organisasjonskomitéen. Her er han avbildet i forbindelse med EFA-konferansens "key note speech".
Foto: Hallvard Lyssand
Richard Roll
Professor Richard Roll fra UCLA er en sentral bidragsyter innen finansforskning, og fikk æren av å holde konferansens "key note speech" om relativ handel i opsjoner og aksjer.
Foto: Hallvard Lyssand
Hovedtale
Aulaen var fylt til randen av deltagere fra hele verden da hovedtaler Richard Roll holdt sitt foredrag.
Foto: Hallvard Lyssand
Medieklipp: EFA-konferansen

EFA-konferansen 2009
(sivilokonomene.no - 12.08.2009)

Her og nå
(NRK P1 - 20.08.2009)

Finanskrisen under lupen
(BT - 21.08.2009)

Uavhengighet i styrerommet
(forskning.no - 25.08.2009)



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive