Lehmkuhlkonferansen om tjenesteinnovasjon

Lehmkuhlkonferansen (illustrasjon)

I forkant av Lehmkuhl-forelsningen fredag 25. september inviterer NHH alumni og andre interesserte til frokost og Lehmkuhlkonferanse. Hovedtemaene er tjeneste-basert innovasjon og næringslivssamarbeid, samt en presentasjon av noen av resultatene av det langvarige forskningssamarbeidet mellom NHH og Telenor.

21.09.2009 - Red.


Hvert år i forkant av Lemhkuhlforelesningen arrangerer NHH og Bergen Næringsråd Lehmkuhlkonferansen - et frokostseminar der NHH-forskere og regionale næringslivsrepresentanter kan møtes til debatt og kunnskaps- og erfaringsutveksling.

Årets hovedtema er "Tjenestebasert innovasjon og samarbeid med næringsliv."

NHHs nyeste professor, Per Egil Pedersen ved Institutt for strategi og ledelse (SOL) er hovedinnleder. Han presenterer høyskolens nye initiativ innen tjenesteinnovasjon.

Videre vil professor Øystein Foros fra Institutt for foretaksøkonomi presenterer resultatene av det langvarige samarbeidet mellom NHH og Telenor om forskning og oppbygging av forskningskompetanse innen tele- og medieøkonomi.

Det blir også en kort debatt om innovasjon, entreprenørskap og om det offentlige virkemiddelapparatet som skal støtte opp innovasjon.

I panelet sitter blant andre NHH-erne Tor Aase Johannessen (SOL) og Jarle Møen (Institutt for foretaksøkonomi), samt Anton Holm fra Aqua Service AS og Solveig Holm fra Connect Vest AS.

Alle er velkomne. Påmelding: send e-post til alumni@nhh.no

Straks etter frokostseminaret er det klart for Lehmkuhlforelesningen i Aulaen. Årets foreleser er Storm-gründer Siri M. Kalvig, og tittelen på foredraget er "Fra liten bris til full Storm."

Etter forelesningen blir årets studentstipend fra Kristofer Lehmkuhls Fond til Fremme av Norsk Næringsliv delt ut.

Lehmkuhlkonferansen 2009
Tjenestebasert innovasjon og samarbeid med næringsliv
Dato: Fredag 25. september 2009
Tid: 09.00-10.50 (Frokost og registrering fra 08.30)
Sted: Aud. Jan Mossin, NHH

Lehmkuhlforelesningen 2009
Siri M. Kalvig

Fra liten bris til full Storm
Dato: Fredag 25. september 2009
Tid: 11.15-12.00
Sted: Aulaen, NHH


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive