Internasjonal torsdag

CEMS International Business School Tour (Illustrasjon)

Torsdag 24. september er det en høyst internasjonalt orientert dag på NHH. Det betyr blant annet at studenter med utvekslingsambisjoner får anledning til å få bedre innsikt i studietilbudene til rekke av NHHs samarbeidspartnere når CEMS International Business School Tour kommer på besøk. In English

23.09.2009 - Hallvard Lyssand


Ulike arrangement med internasjonalt tilsnitt kommer til å sette preg på deler av vrimleområdene ved NHH torsdag.

Blant annet vil det bli satt opp over 20 stands der studentene kan skaffe seg informasjon om utveksling og internasjonale karrieremuligheter.

-Vi får besøk av CEMS International Business School Tour, der representanter for en rekke av NHHs CEMS-partnere er klare til å presentere studietilbudene ved sine respektive institusjoner, forteller Lena Håre ved Internasjonalt kontor.

- Vi begynner dagen med et informasjonsmøte i Karl Borch's auditorium klokken 10.15 der vi presenterer utvekslingsmuligheter fra NHH. Fra klokken 11 til 15 tar representanter fra en rekke CEMS-skoler oppstilling på stands i området utenfor biblioteket. Her kan studentene kan skaffe seg ytterligere informasjon, fortsetter hun.

NHH er første stopp på årets turné, og blant skolene som blir representert er HEC Paris, ESADE, Universitá Luigi Bocconi og Stockholm School of Economics.

Les mer og se liste over deltakere på nhh.no

- Meningen er å vise hvilke tilbud som finnes og å gi studentene sjansen til å snakke direkte med noen av de aktuelle skolene og å treffe NHH-studenter som forteller om sine erfaringer som utvekslingsstudenter, forklarer Håre, og legger til at NHH vil være representert når CEMS International Business School Tour fortsetter til andre utdanningsinstitusjoner utover høsten og vinteren.

International Day

Parallelt med CEMS Business School Tour-arrangementet arrangerer NHHS International Day i regi av Internasjonal komité.

- Også her blir det stands med representanter fra skoler NHH har utvekslingsavtaler med. Disse blir å finne i vrimleområdene utenfor kantinen. Dessuten bidrar Næringslivsutvalget i NHHS, og banken Credit Suisse vil presentere seg, sier Håre.

CEMS International Business School Tour
og International Day
Dato:
Torsdag 24. september
Tid: kl. 10.15.-15.00
Sted: NHH


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive