Fikk Lehmkuhls studentstipend for Karriere Med Mening

Guro Haukvik og Jo Holmsen

Initiativtakere og ledere av prosjektet Karriere Med Mening, Stian Malterudbakken og Guro Haukvik, fikk fredag årets studentstipend fra Kristofer Lehmkuhls Fond til fremme av Norsk Næringsliv.

25.09.2009 - Hallvard Lyssand


Studentstipendet fra Kristofer Lehmkuhls Fond til fremme av Norsk Næringsliv deles ut hvert år i forbindelse med den årlige Lehmkuhlforelesningen og gis til egnede kandidater som viser særlige evner som kan fremme norsk næringsliv i praksis.

Stipendmottakerer for 2009 er Guro Haukvik og Stian Malterudbakken, som var initiativtakere til og ledere av prosjektet Karriere Med Mening i samarbeid med NHHS-underutvalgene NHH Aid og Næringslivsutvalget.

Prosjektet var utformet som en karrieredag med stands reservert for humanitære organisasjoner. De følgende var representert: FN, Amnesty, Røde Kors, Unicef, Redd Barna, WWF, Leger Uten Grenser, Norsk Folkehjelp, Plan og Flyktninghjelpen.

Årets stipendet er på kr 50.000 og ble overrakt av komitéleder Per Hagelin like etter at Siri Kalvig hadde holdt Lehmkuhl-forelesningen i NHHs aula fredag.

Stian Malterudbakken var ikke tilstede, men lleder i NU, Jo Holmsen, stilte i hans sted.

Komiteen uttaler at initiativet til prosjektet er et uttrykk for sunne, mellommenneskelige holdninger og at det retter søkelys mot viktigheten av å vise samfunnsansvar og humanitært ansvar blant studenter og næringsliv.

Guro Haukvik, Jo Holmsen og Per Hagelin
Guro Haukvik og Jo Holmsen fra NHHS' Næringslivsutvalg (NU) fikk overrakt årets studentstipend fra Kristofer Lehmkuhls Fond til fremme av Norsk Næringsliv fra komitéleder Per Hagelin fredag.

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive