Nye i Studieadministrasjonen

Gjerstad, Jones, Mjanger

Studieadministrasjonen har fått nye medarbeidere. Stella Gjerstad og Guro Mjanger hadde sin første NHH-arbeidsdag mandag 5. januar, mens Kristina Jones har vært i sving siden august.

08.01.2009 - Hallvard Lyssand


Kristina Jones

Kristina Jones er utvalgssekretær for programutvalget for doktorgradsutdanning, og arbeider med andre administrative oppgaver knyttet til doktorgradsutdanningen. I tillegg jobber hun med studentrekruttering.

Jones begynte i et vikariat i Studieadministrasjonen i august 2008, og ble fast NHH-ansatt fra januar av.

Hun har en master i sosialantropologi fra UiB, og har tidligere arbeidet med studieadministrasjon og rekruttering ved universitetet. Hun kom til NHH fra et vikariat i Utdanning i Bergen.

Jones innrømmer at det var litt tilfeldig at hun kom til NHH.

- Det var behov for en vikar relativt raskt, og jeg hadde erfaring fra studieadministrasjon og rekruttering, sier hun.

Men om starten kan kalles tilfeldig, trives hun likevel godt.

- Der UiB er en stor og til dels uoversiktlig organisasjon, er NHH mer kompakt. Det gjør det litt lettere å få oversikt og mer direkte kontakt med kollegaer og studenter, sier Jones.


Guro Mjanger

Guro Mjanger begynte mandag 5. januar. Hun skal blant annet arbeide med timeplanlegging av kurs og eksamener, oppdatering av studiehåndboka, studieveiledning og annet.

Mjanger har vært journalist i NRK Hordaland i tre år, og primært arbeidet som radioreporter og nyhetsoppleser. Det siste halvannet året har hun tatt en master i menneskerettigheter i Haag i Nederland.

- Jeg trivdes i NRK, men hadde lyst til å prøve noe helt annet. NHH har godt rykte, og jeg ville gjerne se hvordan ting fungerer fra innsiden, sier Mjanger.

Inntrykket så langt er godt. Særlig er hun fornøyd med at det er satt av god tid til opplæring.

På spørsmål om eventuelle forventninger til jobben konstaterer Mjanger at hun stiller med åpent sinn.

- Å ha for spesifikke forventninger kan føre til skuffelser, men jeg tror det blir både kjekt og interessant, sier hun.


Stella Gjerstad

Stella Gjerstad hadde også sin første dag som 1. konsulent i studieadministrasjonen mandag. Hennes oppgaver blir primært opptaket av studenter til masterstudiet i økonomi og administrasjon og i regnskap og revisjon samt saksbehandler-/sekretærfunksjon for Programutvalget for masterutdanningen.

Gjerstad er statsviter med blant annet master fra University of Cambridge. Før hun kom til NHH var hun prosjektleder for flerkulturelt arbeid i Bergen og Hordaland Røde Kors i en seksårsperiode fra 2001 til 2007. Det siste halvannet året har hun hatt morspermisjon.

Det som trakk Gjerstad til NHH var en kombinasjon av stillingens innhold og institusjonens renommé. Så langt svarer oppholdet til forventningene. I likhet med Mjanger er hun svært fornøyd med at det er satt av god tid til opplæring.

- Folk er svært hyggelige og imøtekommende, og tar seg virkelig tid til å sette oss inn i rutiner og lignende. Nå er målet å lære raskest mulig, og jeg gleder meg til å møte studentene, slutter Gjerstad.


Hanna Skoog har enda lenger fartstid enn Kristina Jones. Hun ble midlertidig tilsatt i et vikariat høsten 2007 som studieveileder og har vært presentert i Paraplyen i forbindelse med dette. Siden juni 2008 har hun vært fast tilsatt som førstekonsulent og arbeider med opptak til engelskspråklige profiler/studieprogram, driver fortsatt med studieveiledning og ulike oppgaver knyttet til Felles Studentsystem.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive