Nye ansatte på Informasjonsavdelingen

Informasjonsavdelingen har fått to nye tilskudd i 2009. Karen Valsø er ny mediekontakt, Hallvard Lyssand er ny redaktør i Paraplyen.

05.01.2009 - Red.


Karen Valsø

Karen Valsø er ansatt i en midlertidig stilling som mediekontakt. Hun vikarierer for Kristin Risvand Mo det kommende året. Valsø har en bachelorgrad i informasjons- og samfunnskontaktr og mastergrad i medievitenskap. Hun har tidligere jobbet ved UiB, SIU og så har hun vært frilansjournalist. Hun gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver på NHH.

- Det skal bli godt å få greie på litt mer økonomifag slik at jeg kanskje kan forstå litt mer av finanskrisen, spøker Valsø.

- Jeg tror det blir en utfordrende og lærerik jobb. Men jeg har tidligere jobbet som forskningsassistent og journalist så jeg føler jeg har et godt grunnlag for å jobbe med forskning og forskningsformidling, sier Karen Valsø.



Hallvard Lyssand

Hallvard Lyssand er ny redaktør for Paraplyen. Han kommer fra en journaliststilling i Os og Fusaposten. Der har han de siste årene i hovedsak skrevet artikler om kommunepolitikk og nyheter. Lyssand, som har hovedfag i litteraturvitenskap fra UiB, er ansatt i et 1,5 års engasjement.

- Det som fristet mest ved stillingen er at NHH som institusjon er såpass godt profilert. Det virker som det skjer mye spennende her som viser seg å sette premisser for samfunnet. Og så er det en veldig god anledning til å lære mye nytt.
Etter seks år som journalist i en papiravis, ser Lyssand også frem til å jobbe mer med nettbasert innhold.

- Jeg håper at jeg kan skrive noe som angår mange her på NHH. Sørge for at Paraplyen har en bredde som gjør at mange som føler at det står noe som angår dem, forteller Lyssand.



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive