Ledig stilling som saksutreder ved NHH

Ved Norges Handelshøyskole (NHH) er det ledig en fast stilling som saksutreder/førstekonsulent knyttet til studieadministrasjonen.

27.11.2009 - Red.


Stillingen vil ha hovedfokus på saksutredning og rekrutteringsarbeid.

• Saksutredning omfatter blant annet utredning, forberedelse og oppfølging av saker til programutvalg samt undersøkelser av ulike sider knyttet til NHHs studieprogrammer.

• Rekruttering omfatter blant annet utvikling av brosjyrer og nettsider samt planlegging av ulike målrettede tiltak.

Stillingen inkluderer også oppgaver innen studieveiledning og rådgivning.

For stillingen kreves høyere utdanning; minimum bachelorgrad. Videre vil personer med relevant arbeidserfaring og god kjennskap til universitets- og høyskolesektoren bli prioritert.

Det kreves fortrolighet med IT i arbeidssituasjonen, og det er en fordel med erfaring med studieadministrative datastøttefunksjoner. Svært god skriftlig og muntlig framstillingsevne, både på norsk og engelsk, er en forutsetning.

Stillingen innebærer nært samarbeid med dekaner og kontakt med studenter, fagstab og andre medarbeidere i administrasjonen.

Vi søker en person som kan arbeide både selvstendig og i team. I tillegg søker vi en person som er effektiv, analytisk og fleksibel, med utpreget serviceinnstilling.

Stillingen har kode 1408-førstekonsulent og lønnes etter statens regulativ LR 22, ltr. 40-50, avhengig av kvalifikasjoner. For særlig kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd i Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke.

Det gjøres oppmerksom på at opplysninger om søkere kan bli offentliggjort selv om søker har bedt om å være unntatt søkerlisten. Søker vil bli orientert om dette på forhånd.

Nærmere informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse til studiesjef Jorun Gunnerud, tlf. 55 95 99 84, eller kontorsjef Kjersti Berg Danilova på telefon 55 95 92 15.

Søk stillingen på www.nhh.no/stilling innen 12.12.2009.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive