Ledig stilling som driftsoperatør

Ved NHH er det ledig stilling som driftsoperatør. Stillingen er lagt til administrativ og teknisk driftsavdeling.

19.06.2009 - Hallvard Lyssand


Stillingen skal ivareta driftsoppgaver innen ett eller flere av fagfeltene park- og bygningstjeneste og VVS, samt utføre generell beredskaps- og vakttjeneste innenfor alle ovennevnte felter. Det forutsettes deltagelse i vaktturnus.

Søkere må ha gjennomgått praktisk og teoretisk opplæring innen relevante fagområder og bør ha relevant praksis. Det er en fordel å ha erfaring med tilsvarende arbeid, herunder betjening av varme- og ventilasjonsanlegg tilkoblet sentral driftskontroll. Høyskolen har IT-baserte driftsovervåkningssystemer, det forutsettes derfor generell IT-kompetanse. Førerkort for bil er nødvendig.

Den som blir tilsatt må ha gode samarbeidsevner samt evne til å arbeide selvstendig. Det er en fordel å beherske engelsk muntlig. Det legges vekt på serviceinnstilling og evne til å arbeide nøyaktig og systematisk i et hektisk miljø.

Stillingen har kode 1216 - driftsoperatør, og lønnes etter statens regulativ i LR 03, ltr. 22-36, avhengig av kvalifikasjoner. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd til Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnsammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Kvinner og personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

Nærmere informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse til Arvid Fredheim
tlf. 55 95 98 89 eller Arvid.Fredheim@nhh.no.

Søk stillingen på www.nhh.no/stilling innen 4.7.2009.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive