Inviterer til sommerfest 17. juni

Sommerfest

En glad gjeng NHH-ere forbereder i disse dager årets sommerfest for alle på NHH, AFF og SNF. Festgeneral John A. Andersen lover faglig program, aperitiff og vinsmaking, god mat og hyggelig samvær med kolleger utover i den lyse junikvelden.

03.06.2009 - Red.


Etter det som etter hvert er blitt en tradisjon planlegges festen etter en oppskrift som passer mange på NHH.

Det starter med at alle inviteres til felles velkomst i sentralhallen utenfor auditoriene Sandmo og Mossin onsdag 17. juni kl. 17.

Festkomiteen lover et solid faglig program ved rektor Jan I. Haaland, vår kommende viserektor Mette Bjørndal og noe mer. Det siste er TBA (to be announced) som det heter på fint.

Sist, men ikke minst, kommer et eksternt innslag om nybygget. Andersen & Co har invitert sjefsarkitekten for nybygget, Rolf Maurseth, til å presentere NHHs utvidelse som Bergens svar på Operaen i Oslo eller Sydney eller hva vet vi… Interessant blir det uansett.

Deretter inviterer komiteen til smaksdråper av utvalgte viner fra sentrale samarbeidsland for NHH langs Middelhavet, som Italia, Spania og Frankrike.

Samværet toppes med middag i kantinen med grillmat og vegetarisk alternativ, spørrelek med premiering og musikk ut i de små timer.

Vi håper å se flest mulig kolleger fra alle deler av NHH-miljøet.

Velkommen!

Meld deg på sommerfesten her



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive