Foreleserpris til Grytten

Professor Ola H. Grytten fikk fredag tildelt Masterstudentenes pris for fremragende innsats.

24.06.2009 - Knut André Karlstad


- Ola H. Grytten tildeles masterstudentenes pris for fremragende innsats på grunn av sitt store engasjement for faget og måten han presenterer dette i sine forelesninger. Han viser stor interesse ovenfor studentene og er meget behjelpelig med forberedelse til eksamen. Bruk av humor og morgentrim i forelesningene har gitt oss en god start på dagen. Gjennom sitt engasjement skaper han interesse for fagområdet økonomisk historie, sa Thomas Mjølhus i Masterfagutvalget da han delte ut prisen under årets Graduation-seremoni.

Prisvinneren selv takket for tilliten og mottok både diplom, blomster og en vase som synlig bevis på at han er årets vinner.

- Masterfagutvalget mottok over 20 gode forslag til kandidater. Noen hadde ikke gjennomført midtveisevaluering og ble ikke med i den videre prosessen. MFU avgjorde hvem som skulle bli tildelt prisen, forklarer Thomas Mjølhus.

Dette er andre gang i historien at prisen deles ut. Grytten vant for øvrig også bachelorstudentenes foreleserpris Bronsesvampen høsten 2002.

Ola H. Grytten
PRISVINNER. Ola H. Grytten fikk masterstudentenes foreleserpris på fredag.
Foto: Knut André Karlstad

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive