Atle Liland takker

I anledning av at han blir pensjonist ønsker Atle Liland å takke venner og kolleger ved NHH for oppmerksomheten i forbindelse med den forestående avgangen.

29.06.2009 - Red.


Kjære alle venner og kolleger ved NHH.

Jeg vil takke dere for pengegaven jeg fikk til min avskjed. Det enestående og overveldende store beløpet jeg fikk fra dere førte til at mitt ønske om å kjøpe en tilhenger for innsamlede midler ble innfridd med bare et lite tilleggsbeløp fra min side.

Så nå kan jeg frakte sand, grus og annet som en hage trenger uten å måtte låne tilhenger.

Jeg vil også få takke alle dere andre som gav meg mange og fine gaver, og ikke minst få takke NHH for gavene og for den minnerike og fine avslutningsmiddagen dere holdt for meg på Stupet. En mer stilig ramme rundt arrangementet kunne neppe latt seg gjøre.

For øvrig må jeg få takke for meg, for mange fine og gode år her på NHH - en trivelig arbeidsplass med gode kolleger og venner, -og for alt det sosiale som jeg har fått med meg gjennom snart 46 år på høyskolen. Takken går også til studentene, som jeg har satt stor pris på å både samarbeide med og delta sammen med i mange sosiale sammenhenger.

Derfor er det jo vemodig og rart å nå pensjonere seg. Men helt kvitt meg blir dere ikke ennå. Jeg kommer tilbake etter noen ferieuker og vil være her litt utover etter ferien.

Dessuten vil jeg være med i hyttestyret og turgruppen "Hazard-Resor" litt fremover, og kunne glede meg over å få benytte hytten enda mer og å være med på dugnadene og turene i tiden fremover.

Takk og hilsen fra Atle Liland

Atle Liland Foto: Privat
Nært forestående pensjonist Atle Liland med nyinnkjøpt tilhenger.
Foto: Privat

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive