Ledig stilling som personalkonsulent

Ved Norges Handelshøyskole er det ledig en midlertidig stilling som personalkonsulent. Tilsettingsperioden er 1 år med mulighet for forlengelse. Stillingen er lagt til personal- og organisasjonsavdelingen.

16.01.2009 - Hallvard Lyssand


Personalkonsulenten vil få varierte arbeidsoppgaver med hovedvekt på personaladministrative oppgaver og kan bli tillagt selvstendig saksbehandleransvar innenfor dette området. Arbeidet innebærer betydelig kontakt og samarbeid med høyskolens institutter og øvrige administrative enheter.

For stillingen kreves det minimum videregående skole og ett års relevant tilleggsutdanning og relevant praksis. Det er ønskelig med høyere utdanning fra universitet eller høyskole og gode IT-kunnskaper.

Vi vil legge vekt på god kjennskap til IT-baserte saksbehandlings- og personaldatasystemer og erfaring fra personaladministrativt arbeid. Det vil være en fordel med kjennskap til statlig avtale- og regelverk og til høgskolesektoren. Det kreves god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk.

Vi søker en person som har gode samarbeidsevner og som er fleksibel og selvstendig. Det legges vekt på gode evner til å arbeide strukturert og nøyaktig innenfor knappe tidsfrister.

Stillingen har kode 1065 - konsulent, og lønnes etter statens regulativ i ltr. 32 - 42 avhengig av kvalifikasjoner. Dersom det melder seg søkere som har utdanning på minimum bachelornivå og relevant erfaring kan det være aktuelt å tilsette i 1408 - førstekonsulent i ltr. 38 - 46.

For spesielt godt kvalifiserte kandidater kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd i Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til førstekonsulent Anita Helen Spurkeland, tlf. 55 95 96 39.

Søk stillingen på nhh.no innen 31.1.2009.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive