Ledig stilling som førstesekretær

Ved Norges Handelshøyskole er det ledig en fast 50 % stilling. Stillingen er knyttet til administrativ- og teknisk driftsavdeling.

13.01.2009 - Hallvard Lyssand


Arbeidsoppgavene vil være oppgaver knyttet til sekretariat og arkiv, men vil også innebære betjening av høyskolens telefonsentralbord/resepsjon og annet forefallende kontorarbeid i avdelingen. NHH har elektronisk arkiv med integrert saksbehandling og utvalgsbehandling, og bruker saksbehandlingssystemet ePhorte.

Til stillingen kreves:

- Videregående skole eller tilsvarende utdannelse og relevant praksis

- God kjennskap til og interesse for bruk av informasjonsteknologi

- Gode muntlige ferdigheter i engelsk og andre fremmedspråk

Det er en fordel med kjennskap til NOARK-baserte arkivsystem. Personer med relevant arbeidserfaring og kjennskap til universitets- og høyskolesektoren vil bli prioritert.

Vi søker en person som er serviceorientert, fleksibel og som kan stå på litt ekstra i travle perioder. Personlige egenskaper vil bli tillagt avgjørende vekt. Vi kan tilby et hyggelig arbeidsmiljø og statens lønns- og arbeidsbetingelser.

Stillingen har kode 1063 - førstesekretær, og lønnes etter statens regulativ i LR 10, lønnstrinn 28 - 40. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd til Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordres til å søke.

Nærmere informasjon om stillingen kan gjøres ved henvendelse til kontorsjef Erik Lundberg, tlf. 55 95 92 30.

Søk stillingen på nhh.no innen 27.1.2009.