Engelsk utgave av NHH Bulletin

NHH Bulletin, engelsk utgave

NHH-miljøets felles magasin, NHH Bulletin, er nå tilgjengelig i en engelsk utgave. Målgruppen er primært internasjonale samarbeidspartnere.

28.01.2009 - Hallvard Lyssand


NHH Bulletin blir utgitt av NHH, SNF og AFF i fellesskap. Magasinet ble lansert høsten 2007, og kommer med fire utgaver per år. Bladet tar opp forskning og kunnskapsformidling fra hele NHH-miljøet med vekt på økonomi, strategi og ledelse.

Nyvinningen i 2009 er en engelskspråklig versjon av bulletinen. Utgaven er satt sammen av et utvalg artikler fra 2008-årgangen og er trykt i 5000 eksemplar.

Internasjonalt orientert fagmiljø

- Hovedmålgruppen for den engelske bulletin-utgaven er internasjonale samarbeidspartnere og internasjonal presse, sier informasjonssjef ved NHH og ansvarlig redaktør, Asle Haukaas.

- Fagmiljøene tilknyttet NHH er internasjonalt orienterte og har mye å bidra med også utenfor Norge. Målet er å gi noen glimt av hva fagmiljøene står for, og hvor mye spennende og nyttig forskningsarbeid som foregår her, føyer han til, og oppfordrer alle som skal på faglige arrangement utenlands til å ta med noen eksemplarer til utdeling.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive