Arbeidsmiljøprisen til SFFS

Arbeidsmiljøprisen 2009 til Senter for Fysisk Fostring på Samfunn (Arkivfoto)

Senter for Fysisk Fostring på Samfunn (SFFS) er årets vinner av NHHs Arbeidsmiljøpris.

23.12.2009 - Hallvard Lyssand


NHHs arbeidsmiljøpris blir hvert år tildelt noen som har gjort en ekstraordinær innsats for arbeidsmiljøet ved høyskolen. Arbeidsmiljøprisen ble første gang delt ut i 2005 og er på er på inntil kr. 20.000, samt blomster og diplom.

Under de NHH-ansattes julelunsj tirsdag kunne professor, hovedverneombud og for anledningen prisoverrekker, Rolf Jens Brunstad, avsløre at prisen for 2009 er tildelt Senter for Fysisk Fostring ved Samfunn, også kjent som SFFS.

SFFS er en gruppe på 16 ansatte ved Institutt for samfunnsøkonomi som møtes jevnlig til - nettopp - fysisk fostring, i høst med særlig vekt på fast ukentlig trening til løpet "Stoltzekleiven opp."

I Arbeidsmiljøutvalgets begrunnelse for tildelingen ble det blant annet pekt på at tiltaket fremmer både gode relasjoner og god helse hos deltakerne.

Brunstad la til at SFFS jevnlig samler ca. en fjerdedel av de ansatte ved instituttet - fra professorer, og førsteamanuenser til PhD-studenter, postdok-er og administrativt personale - at deltakerne kommer fra fire nasjoner og at aldersspennet fra 23 til 64.

Nestleder i SFFS, Maja Dame, tok imot prisen og takket på vegner av vinnerne.

Senter for Fysisk Fostring på Samfunn (SFFS)
Senter for Fysisk Fostring på Samfunn (SFFS) fikk tirsdag NHHs arbeidsmiljøpris for 2009. Her er noen av deltakerne samlet like før årets høydepunkt, Stoltzekleiven opp, der 15 personer fra Institutt for samfunnsøkonomi deltok. Fra venstre: Kurt Brekke, Lars Sørgard, Trude Gudmundset, Karl Ove Aarbu, Øystein Thøgersen, Ragnhild Balsvik, Elias Braunfels, Lars Mathiesen, Gernot Doppelhofer, Bjørn-Atle Reme, Lukas Laffers og Maja Dame.
Foto: Hallvard Lyssand/Arkivfoto
Arbeidsmiljøprisen - tidligere vinnere

2005: Per Ivar Gjærum for innsatsen som primus motor i dugnadsarbeidet med å etablere og vedlikeholde NHH-parken.

2006: Prisen ble delt mellom Roy Myklebust for hans innsats for arbeidsmiljøet med sitt fredagsarrangement og styret for "Småbruket".

2007: Etter- og videreutdanningen for initiativet til mingletreff.

2008: Biblioteket for sitt årlige arrangement "Jule(b)ord".

2009: Senter for Fysisk Fostring på Samfunn for fremming av både god helse og gode relasjoner.



Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive