EFA-konferansen i gang for alvor

EFA-konferansen 2009

European Finance Associations årlige konferanse er i gang for alvor, og deltakerne setter sitt preg på NHH-campus. In English

20.08.2009 - Hallvard Lyssand


EFA-konferansen 2009 blir arrangert av institutt for foretaksøkonomi ved NHH.

Arrangementet er en av verdens største og mest toneangivende konferanser innen finans, og samler over 500 deltakere til tre dager med presentasjoner av forskning på feltet.

Etter en "tjuvstart" med et doktorgradssymposium onsdag, var selve konferansen i full sving fra tidlig torsdag morgen.

EFA 2009 korridor
Fylt til trengsel: NHH-gangene vil være fylt av finansforskere i tre dager til ende.
EFA 2009 CEO-sesjon
Åtte parallelle: Hver dag fra 08.30 til 17 går det fire halvannen times bolker med åtte parallelle sesjoner. Hver sesjon har plass til inntil tre innlegg og like mange opponenter. I tillegg til programfestede innlegg er det satt av tid til spørsmål fra salen. Bildet er fra sesjonen "Corporate Finance, Empirical: CEOs" i auditorium 14 torsdag formiddag.
EFA 2009 Professor Elroy Dimson
Tett program: I alt blir det holdt 216 presentasjoner med motinnlegg i løpet av konferansen. Konsekvensen er at hver enkelt har relativt lite tid til rådighet. Professor Elroy Dimson ledet sesjonen "The Role of Sovereign Wealth Funds." Konferansearrangørene hadde utstyrt Dimson med kort som på ulike vis signaliserte at taleren var i ferd med å bruke opp taletiden. De aller verste tidsovertrederne risikerte å få se dødningskallen.
EFA 2009 Professor Kristian R. Miltersen
I fokus: Professor Kristian R. Miltersen - her i intervju med TV2 - leder både organisasjonskomiteen og programkomiteen.

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive