Ledig stilling som konsulent

Ved Norges Handelshøyskole er det ledig en 70 % stilling som konsulent. Stillingen er lagt til Institutt for strategi og ledelse.

17.04.2009 - Red.


Konsulenten vi få varierte arbeidsoppgaver i tilknytning til eksamensarbeidet ved instituttet og økonomisk-administrative oppgaver og kan bli tillagt saksbehandleroppgaver innenfor disse områdene. Andre administrative oppgaver må også påregnes. Som følge av organisatoriske endringer vil arbeidsoppgavene over tid kunne endres.

Arbeidet innebærer kontakt med vitenskapelig ansatte, eksterne sensorer, eksamenskontor og øvrige administrative enheter.

For stillingen kreves det ett års utdanning utover videregående skole. Relevant realkompetanse kan erstatte utdanningskravet.

Erfaring fra universitets- eller høyskolesektoren vil være en fordel. Vi vil også legge vekt på kjennskap til Agresso eller tilsvarende regnskapssystem. Det kreves god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk (bokmål og nynorsk) og engelsk.

Vi søker en person som er fleksibel, selvstendig og har gode samarbeidsevner. Det vil bli lagt vekt på at du trives med å arbeide strukturert og nøyaktig innenfor knappe tidsfrister.

Stillingen har kode 1065 - konsulent og lønnes etter statens regulativ i ltr. 32 - 42 avhengig av kvalifikasjoner. For spesielt godt kvalifiserte kandidater kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 % som innskudd i Statens Pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Personer med innvandrerbakgrunn oppfordrers til å søke stillingen.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til fungerende kontorsjef Anne Hald, tlf. 55 95 94 37.

Søk stillingen på www.nhh.no/stilling innen 2.5.2009.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive