Et møte med den nye kjøkkensjefen

Italiensk pizza og rundstykker som kundene kan smøre selv. Den nye kjøkkensjefen har flere planer for NHH-kantinen. Selv foretrekker hun - som kokker flest - fisk.

08.06.2005 - Elisabeth Birkeland


På grunn av omrokkeringer hos SiB har Mona Birkeland overtatt som ny kjøkkensjef etter Ove Hestad. Hun får også med seg en helt ny stab av medarbeidere.

Mona kommer fra SiB og har tidligere jobbet som kjøkkensjef på lærerhøyskolen. Hun er utdannet kokk fra Bergen yrkesskole, og hadde læretiden sin ved Edvard Griegs Suitell.

Nye utfordringer
Mona takket ja til tilbudet om å være kjøkkensjef på NHH for hun så på det som en stor utfordring. Hun sier det er litt mer varierte matretter her, siden det arrangeres mange forskjellige selskaper.

- Det er spennende med masse nye folk, både studenter, ansatte og kantinearbeidere, sier den nye kjøkkensjefen.

- Hvorfor jeg ble kokk? Jeg liker å lage mat, sier Mona. I jobben som kjøkkensjef får hun i tilegg brynt seg på andre utfordringer, som det å få økonomien til å gå rundt, og kundene til å bli fornøyde.

Pizza og selvvalgt pålegg
Den nye kjøkkensjefen kan melde om flere nye planer for kantinen. - Vi skal få inn en italiensk pizzaovn, det blir ny mat i disken og rundstykkene skal smøres i disken slik at kundene selv kan velge hva de vil ha på.

- Kantinen har også hatt en spørreundersøkelse blant studentene, så det blir noen endringer basert på denne, sier hun.

Foretrekker fisk
Monas favorittmat å tilberede er - i likhet med kokker flest - fiskeretter. Sjømat er også det hun foretrekker å spise.

- Vi gleder oss veldig til å begynne. Vi tror vi kommer til å få det veldig kjekt her, og håper alle som bruker kantinen blir fornøyde, sier Mona.

Paraplyen ønsker Mona Birkeland lykke til på NHH.

Mona Birkeland er den nye kjøkkensjefen på NHH.

Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive