Direksjonsmusikken fyller 40

Direksjonsmusikken 40 år

Fredag 10. oktober starter markeringen av Direksjonsmusikkens 40-årsjubileum. Dette er det tredje jubileet i studentforeningen til nå dette semesteret. Tidligere har Klubben feiret sine første 40 år, og i dag fyller UKEkoret Optimum 20.

03.10.2003 - Knut André Karlstad


Direksjonsmusikkens første opptreden var under den offisielle åpningen av Norges Handelshøyskoles nye lokaler i Breiviken høsten 1963. Siden den gang har rundt 400 direktører ikledd seg sorte og hvite striper og den karakteristiske bowlerhatten.

CD-slipp i Ole Bull-fontenen
I går, torsdag 2. oktober, holdt Direksjonsmusikken pressekonferanse i Ole Bull-fontenen i byen. Der ble deres åttende utgivelse, Blid Lyd!, offisielt sluppet på verdensmarkedet. CDen varer i 63 minutter og 40 sekunder. Dette symboliserer at Direksjonsmusikken ble stiftet i 1963 og fyller 40 år dette semesteret.

Selve jubileet vil vare fra fredag 10. til søndag 12. oktober, med en toakters revy fredag, gallamiddag på Fløien Folkerestaurant lørdag og den tradisjonsrike Psildefrokosten i Klubben søndag. I tillegg vil Dirmus opptre på Torgallmenningen og på Schøtstuene i løpet av lørdagen. Det fullstendige programmet finnes på Direksjonsmusikkens nettsted.

Jubaleum
Skolens blandakor, UKEkoret Optimum, jubilerer denne helgen. 20 år har gått siden koret ble stiftet og dette feires med revy i Aulaen i kveld.


Kontakt: paraplyen@nhh.no
Redaktør: Astri Kamsvåg
Ansvarleg redaktør: Kristin Risvand Mo

Utviklet av Renommé Interactive